Siirry sisältöön
Tämä on Top-Cousins Oy:n B2B-sivusto ja jälleenmyyjäportaali. Julkisen verkkokauppamme löydät osoitteesta www.topcousins.fi
Tämä on Top-Cousins Oy:n B2B-sivusto ja jälleenmyyjäportaali. Julkisen verkkokauppamme löydät osoitteesta www.topcousins.fi

Hiirityöskentelyn ergonomia

Parhaan ergonomian saavuttaminen hiirityöskentelyssä vaatii pystyhiiren tai hiiriohjaimen. Kyynärvarsituen avulla niskan ja hartioiden seudulle saadaan rentoutta.

Puhuttaessa ergonomisesta hiirityöskentelystä, pystyhiiret tarjoavat hyvän vaihtoehdon hiiriohjaimelle. Pystyhiiri tarjoaa neutraalin, rennon asennon kädelle ja ranteelle. Ranteen ollessa luonnollisessa asennossaan, veri kiertää kunnolla eivätkä liikkeet rasita kättä samalla tavalla kuin perinteinen tietokonehiiri. Pystyhiiret soveltuvat yleisen mielipiteen mukaan tarkempaan hiiren käyttöön kuin hiiriohjaimet, tarjoten kuitenkin ergonomisen asennon kädelle.

Kyynärvarsituen käyttö vähentää oleellisesti hartioihin ja niskaan kohdistuvaa painetta. Istu tai seiso lähellä pöytää. Työskentele käsivarret lähellä vartaloa keskitetysti näppäimistöön ja ohjainmattoon nähden. Työskentele kädet mahdollisimman laakana, näin estät hiirikäden syntymisen.

KATSO HIIRITYÖSKENTELYN ERGONOMIATUOTTEET TÄSTÄ

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods