Siirry sisältöön

Top-Cousins Oy

Meillä myydään hyviä työasentoja

Top-Cousins Oy on suomalainen perheyritys, joka on yli 30 vuoden kokemuksella erikoistunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja maahantuomaan ergonomisia kalusteita ja apuvälineitä. Tuotteemme sopivat toimistoihin, kouluihin ja koteihin.

Tuotevalikoimamme koostuu omista innovatiivisista tuotteista täydennettynä muiden valmistajien korkeat laatuvaatimukset täyttävillä tuotteilla. Toimiva ja kiinteä yhteistyö mm. työterveysalan ammattilaisten kanssa on auttanut kehittämään uusia tuotteita estämään päätetyöskentelyn aiheuttamia rasitusvammoja. Tavoitteenamme on tarjota hyviä ja luotettavia ratkaisuja ennaltaehkäistä kehon rasitustiloja päätetyöskentelyn aiheuttamiin oireisiin. Tuotteemme ovat työterveysalan ammattilaisten suosittelemia ja edustavat turvallista ja ergonomista työympäristöä 2020 luvulla.

B2B projektimyynnissä toimimme maan kattavan jälleenmyyjäverkoston avulla ja toteutamme ergonomisia työympäristöjä innovatiivisilla tuotteillamme ja ratkaisuillamme, täydennettynä alan muiden brändien tuotteilla. Katso täältä jälleenmyyjämme.

Hyvä ergonomia lisää toiminnan tehokkuutta, sujuvuutta, turvallisuutta sekä hyvinvointia työssä!

Visio

Visiomme on ylläpitää ja parantaa yksilön sekä yhteiskunnan terveyttä ja toimia edelläkävijänä hyvinvointiratkaisujen tarjoajana monimuotoisiin käyttöympäristöihin. Haluamme olla suunnannäyttäjä kohti terveellisempää maailmaa tulevaisuuden sukupolville.

Missio

Tuoda ergonomiset ja käytännölliset hyvinvointiratkaisut kaikkien ulottuville käyttöympäristöstä riippumatta sekä varmistaa tuotannon vastuullisuus ja tuotteiden turvallisuus.

Top-Cousins arvot

Keskustelemme, Kehitämme, Huolehdimme

Ihmiset - Keskustelemme yhteistyössä asiakkaiden ja työterveysammattilaisten kanssa, jotta pystymme tuottamaan hyvinvointia yksilölle, yhteisöille ja yhteiskunnalle

Tuotteet - Kehitämme innovatiivisia hyvinvointiratkaisuja, laadusta, käytännöllisyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä

Hyvinvointi - Haluamme pitää huolta:

  • Sinusta: Hyvinvointiasi ylläpitäviä ja parantavia tuotteita

  • Yhteiskunnasta: Hyvinvoivat yksilöt rakentavat hyvinvoivan yhteiskunnan

  • Ympäristöstä: Vastuullinen tuotanto ja kasvava valikoima Suomessa tai lähellä tuotettuja tuotteita

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Finnish
Finnish